Jul 22, 2015 - 7

[VOTE] Lara Alana Baby “Paling Bergaya” Tewaskan Aaisyah Dhia Rania?

Lara.jpg
Dua baby comel ini bukan calang calang auranya. Mungkin tempias popularity ibu dan bapa mereka menjadikan mereka di antara baby paling popular di Malaysia. Lara Alana baru- baru ini mendapat undian paling tinggi dalam percaturan #rayaInTrend di akaun IG @intrendmalaysia dalam busana aidilfitri.

Lara Menang Atas Dasar Follower Ramai?
Rata-rata peminat memilih gaya  Lara, mungkin faktor follower yang tinggi menjadikan Lara mendapat menjoriti undian tertinggi. Bukan faktor itu lara mendapat undian ramai, ternyata gaya lara cukup “IN” dan trendy.  Bijak bergaya persis ibunya Scha Alyahya. Tahniah Lara

 

Hmm kalau Datin pakai bag Puan Sri Khyra ni pun mcm okay jugak kan? #rararaya

A photo posted by Si Helmet 🙇🏻 (@laraalanaa) on

Apabila Aaisyah Bergaya Seperti Makcik-Makcik?
Ada peminat yang melontarkan pendapat bahawa gaya Aaisyah kelihatan seperti lebih berusia (Makcik-Makcik) berbanding usia comelnya:
 
 

Nak ank cmni kne kawen ngan omputeh la ye ? Sape eh ? Greyson chance ? Hehe

A photo posted by teha (@nurfatihahmohdnazri) on

*Masih belum terlambat untuk siding editorial InTrend mengucapkan Salam Aidilfitri kepada Dua baby comel ini. Doa kami agar terus menjadi BABY yang paling bergaya di Malaysia. 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: