Jan 12, 2015 - 2

Menangi tiket "Movie Day Out" bersama InTrend

Menangi tiket "Movie Day Out" bersama InTrend menonton filem suamiku encik perfect 10

sfcqwqdfq.jpg
Kisah Suamiku, Encik Perfect 10! bermula apabila satu pertemuan yang tidak diduga di antara seorang pelajar perubatan iaitu Aleeya Azmeen dan Zarief Danial, seorang ahli perniagaan ketika mereka sama-sama dalam penerbangan pulang dari Heathrow, London ke KLIA, Malaysia. Pertemuan itu akhirnya membawa mereka menjadi pasangan suami isteri. Namun, perkahwinan itu hanya lakonan semata-mata bagi mengaburi mata keluarga Aleeya dari mengetahui tentang kisah sebenar yang disimpannya.

Sementara itu, Zarief yang sudah pun bertunang dengan Azura Hanim mengambil keputusan untuk memutuskan ikatan pertunangan itu kerana mula menyayangi Aleeya. Di saat cinta mula berputik di antara Aleeya dan Zarief, bekas kekasih Aleeya iaitu Syed Muzaffar kembali bagi menuntut cintanya. Konflik bertambah rumit apabila keluarga Syed Muzaffar turut campur tangan dengan cuba merebut anak yang dikandung oleh Aleeya kerana ingin mendapatkan waris demi harta dan kekayaan.
Stills_000041.jpg
Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen? Adakah Syed Muzaffar yang merupakan ayah kepada anak yang dikandungnya? Atau Zarief Daniel iaitu lelaki yang berjaya mengubat lukanya sebelum ini?

Barisan Pelakon
Aaron Aziz sbg Zarief Danial
Lisa Surihani sbg Aleeya Azmeen
Syazwan Zulkifli sbg Syed Muzaffar
Raja Ilya sbg Azura Hanim
 


ISI BORANG INI UNTUK SERTAI :

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: