Nov 20, 2014 - 11

Sia Pencipta Lagu Paling Laku Di Hollywood

Nah! InTrend perlihatkan empunya diri yang miliki bakat yang cukup mengagumkan. Siapa sangka Sia lebih suka menonjolkan bakat dari paras rupa?

Pasti ramai yang meminasti lagu  chandelier nyanyian sia bukan?  Nah! InTrend perlihatkan empunya diri yang miliki bakat yang cukup mengagumkan. Siapa sangka Sia lebih suka menonjolkan bakat dari paras rupa? Terbukti dari muzik video  chandelier tiada satu pun babak yang memaparkan wajah Sia malah lebih tertumpu kepada tarian dari bakat besar Maddie Ziegler. 
Penyanyi dan juga producer lagu ini juga telah menghasilkan lebih dari 10 lagu yang berkualiti untuk selebriti popular. Antaranya ialah Diamond dari Rihanna, kisah lagu Diamond bermula dengan lagu yang di cipta untuk dirinya sendiri malah apabila bertemu Rihanna dan membentangkan beberapa lagu. Diamond adalah pilihan Rihanna, Kini percaturan itu berhasil apabila lagu tersebut memenangi beberapa anugerah besar serta hits di serata corong radio.
 
Penampilan selamba sia di karpet merah juga tidak lah glamor mahupun bergaya sakan. Cukup sekadar menonjolkan dirinya sebenar agar ramai media mahupun peminat senang dengan kehadirannya. 
1621739-Christian-Siriano-sia-siriano-617-600.jpgsongs-written-by-sia-furler.jpgSia-Furler-Outerwear-Blazer-fpiyebAPxMqx.jpgSia-Furler-Celebs-Screening-Django-Unchained-5A2rExeO9p0l.jpg
 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: