Nov 12, 2014 - 1

Sisi Matang Taylor Swift Dalam MV “Blank Space”

Menerusi lagu Blank Space yang baru sahaja menemui peminat dua hari lepas menjadi satu fenomena viral sehingga mendapat kutipan penonton mencecah 14 juta dalam sama dua hari.

 
Bagi peminat penyanyi berambut keemasan ini pasti sudah melihat perubahan imej dan juga muzik matang Taylor Swift . Menerusi lagu Blank Space yang baru sahaja menemui peminat dua hari lepas menjadi satu fenomena viral sehingga mendapat kutipan penonton mencecah 14 juta dalam sama dua hari.

Bercakap mengenai fesyen. Gadis manis yang pada mula penglibatan nya tampil ringkas dengan membawa imej penyanyi yang boleh menyanyi bersama gitar. Gaya cool, muda dan remaja itu beralih arah kepada gaya wanita anggun yang cantik dengan sepasang dress labuh di sertai dengan dandanan rambut “kepuk –kepuk” yang In’ ketika itu.
5a686b0f0511d62a3728f36922fea4ba-jpg.png
Kini gayanya lebih edgy  dan style menjadikan Taylor Swift lebih matang dalam membawa genre lagu yang universal dan mengikut peredaran masa kini.

Muzik Taylor Swift , tidak banyak yang berubah. Jika dibandingkan dengan album pertamanya, gaya penyampaian lebih kurang sama malah muzik yang berbeza menjadikan lagu baru Blank Space lebih moden dan matang

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: