Jan 20, 2015 - 2

Menangi! Jemputan Ke Karnival Chu Lip

Pelembap bibir berbentuk bulat seperti telur ini sungguh bergaya dan haruman yang hebat ini membuatkan anda ingin menggunakannya berkali-kali.

Chulip-Malay-E-Promo.jpg
MENANG! Jemputan Eksklusif ke Karnival Chu Lip
Sehari yang penuh dengan kejutan paling mengujakan, hadiah PERCUMA dan fun games! Inilah waktu untuk dampingi personaliti dan selebriti ksayangan anda di majlis eksklusif ini!
 
Jom sertai kami di Karnival Chu Lip! Alami sendiri sensasi acara kecantikan eksklusif InTrend yang pertama untuk tahun 2015!
 
Lokasi: The Oak Room, Nexus, Bangsar South
Tarikh: Rabu, 28 Januari 2015
Waktu:  3ptg (pendaftaran)
Kod Pakaian: Pop of Colour

Dengan Chu Lip baharu, pengunaan pelembap bibir kini menjadi lebih menarik, unik dan sungguh comel! Pelembap bibir berbentuk bulat seperti telur ini sungguh bergaya dan haruman yang hebat ini membuatkan anda ingin menggunakannya berkali-kali. Kini dengan Chu Lip, anda takkan lupa untuk melembap bibir lagi!
 Chu-Lip3.jpg
' Chu ', bermaksud ciuman di Jepun. Tanpa menggunakan tangan, anda hanya perlu berikannya satu ‘ciuman’ untuk bibir yang lebih sihat dan lembap. Ia boleh didapati dalam empat warna menarik. Setiap satu mempunyai aroma dan rasa yang dicipta dengan resipi rahsia untuk memberikan anda haruman yang unik. Anda boleh mengumpul kesemuanya dan menyuai-padankan warnanya sebagai hiasan menarik sambil menjaga bibir anda.
Chu-Lip1.jpg

Empat warnanya adalah Pink, Red, Purple dan Green. Gunakan Pink – Paris, Perfect Memories untuk merasakan cinta sejati dengan haruman manis adunan raspberi dan buah pic. Oleskan Red – NY, Brilliant My Way dan terpukau dengan aroma buahan Epal, Halia dan Tea Rose yang hebat. Cuba Purple – Arabian, Floral Shower dan alami mantra sakti wangian elegan Mawar, Geranium dan Cengkih. Akhir sekali, anda mungkin mahu dapatkan Green – Nordic, Fancy Nostalgia dan jelajah ke dunia si pari-pari dikelilingi dengan haruman segar buah Oren, Limau dan Mangga. Kesemua pelembap bibir Chu Lip telah dirumuskan dengan haruman istimewa serta dipertingkatkan dengan ramuan pelembap dari Minyak Zaitun, Minyak Kacang Makadamia dan Minyak Rose Hip untuk bibir yang lebih lembut, lembap, sihat dan bergaya.
 
Pelembap bibir Chu Lip akan berada di kesemua farmasi serta pasaraya utama pada harga RM25.90 setiap satu.


 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: