Feb 16, 2015 - 4

Februari Penuh Cinta Dengan Dolce & Gabbana

Hey inTrenders pasti ramai wanita di luar sana yang impikan wangian yang cukup menawan sebagai tanda mata mahupun koleksi peribadai...

Bulan Februari ini sinonim dengan kehadiran mood bercinta. Hey inTrenders pasti ramai wanita di luar sana yang impikan wangian yang cukup menawan sebagai tanda mata mahupun koleksi peribadai sebagai sebahagian wish list memeriahkan bulan penuh cinta ini. LOVE! Jom ikuti cara Scarlett Johansson meraikan cinta di pada bulan yang penuh makna ini. 
Dolce-Floral-Drops-EDT_Pack-Shot.jpg
Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops Line Up
Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops EDT 30ml RM234
Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops EDT 50ml RM305
Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops EDT 75ml RM393
Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops EDT 150ml RM555
 
Bagaimana anda meraikan bulan cinta? 
bergantung kepada sesiapa sahaja yang meraikan nya . Bagi saya, bergantung cinta dengan hidangkan malam yang romantik di samping dendangan lagu menusuk kalbu sudah cukup menyemarakkan lagi cinta itu sudah cukup bagi saya.
 
Kongsi bersama kami cerita pertama kali bercinta?
Saya masih ingat ketika zaman sekolah, ia adalah satu acara rahsia yang di atur oleh saya untuk meraikan crush, ianya sangat menarik dan cukup menarik sehingga meninggalkan kesan yang mendalam dalam hidup saya. 
 
Ceritakan pengalaman valentine yang paling bermakna dalam hidup anda? 
saya teringat ketika saya kecil saya bersama ayah saya berjumpa dengan Anita O'Day sebelum kematian nya. Dia ialah penyanyi jazz yang paling diminati oleh ayah. Ketika itu, saya masih tidak kenal erti cinta malah apa yang saya boleh rangkum ialah ialah keluar bersama ayah di hari kekasih merupakan pengalaman bermakna saya menyambut hari kekasih. 
dfdfws.jpg
 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: