Sep 07, 2015 - 58

[GAMBAR] TOP 10 Koleksi Batu Berlian HABIB Yang Menjadi Kegilaan Wanita Malaysia

Kilauan berlian dan batu permata HABIB bakal menarik minat sang pengemar barang kemas. Bagi bulan November,

Wanita dan perhiasan tidak dapat dipisahkan. Kilauan berlian dan batu permata HABIB bakal menarik minat sang pengemar barang kemas. Bagi bulan November, HABIB tampil dengan koleksi terbaharu, yang bakal membuatkan si pemakai tampak anggun dan juga eksklusif. Sesuai untuk dipadankan dengan busana indah untuk mengunjungi acara keramaian mahupun majlis perkahwinan.

NO.1 
1.jpg
Koleksi batu permata yang menampilkan perbagai warna, seperti merah delima, biru nilam, hijau zamrud, kuning dan biru topaz serta kecubung ungu, yang dipadankan dengan susunan berlian yang kemas dan padat sesuai untuk si pemakai yang gemarkan kelainan dan gaya glamor. Barangan kemas yang bertatahkan batu permata ini mempunyai keistimewaan yang tersendiri. Pemilihan batu permata yang digabungkan dengan pelbagai warna, cantik dipakai bersama busana yang pastinya akan menaikkan lagi seri dan penampilan si pemakai.


NO. 2 
2.jpg

Bagi memiliki koleksi barangan kemas HABIB anda boleh berkunjung ke 33 bilik pameran HABIB di seluruh negara untuk mendapatkan koleksi terbaharu dengan harga yang menarik. Ini adalah masa yang sangat sesuai untuk anda memiliki koleksi berlian dan batu permata yang indah dari HABIB. 
 
NO.3
3.jpg
NO.4
4.jpg


NO.5
5.jpg

NO.6
6.jpg

NO.7
8.jpg

No.8 
9.jpg

NO. 10

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik:  HABIB