Sep 26, 2016 - 112

Kolaborasi Kanye West x Adidas Originals Mencipta Evolusi Fesyen Terbaru

Sekali lagi Kanye West menghasilkan sesuatu yang menarik bersama adidas Originals. Adakah koleksi ini akan menjadi produk paling laris di Malaysia?


Foto: @
adidasoriginals


Jenama fesyen sukan terkenal, adidas Originals telah memperkenalkan evolusi gaya fesyen kasut terbaru yang berkolaborasi bersama rapper terkenal, Kanye West. Buat kali pertama adidas Originals mempersembahkan YEEZY SEASON 3 di New York Fashion Week pada Februari lepas. 

Menariknya rekaan terbaru YEEZY ini, ia diolah baru kepada YEEZY 350 V2 yang lebih berkualiti dengan teknologi adidas serta menerapkan aura fesyen Kanye West. Koleksi YEEZY 350 V2 hadir dengan tiga susunan warna di atas primeknit, serta garisan solar rona merah ‘SPLY-350’. Manakala tapaknya menggunakan getah TPU di tepi mencipta gaya yang menarik dan sporty

 

New shoe, new box. It’s in the details. #YEEZYBOOST 350 V2 by Kanye West.

A video posted by adidas Originals (@adidasoriginals) on


 

YEEZY BOOST 350 V2 menggunakan teknologi BOOST™ yang memberi kesan tahan lama, daya penyerapan kejutan serta tarikan reponsif. YEEZY BOOST 350 V2 akan berada butik Adidas seluruh dunia pada 24 September 2016. Harga bermula dari RM 990, untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman rasmi Facebook Adidas. Peminat adidas Originals usah tunggu lagi, dapatkan sekarang! 
 

 

SPLY-350. #YEEZYBOOST 350 V2 by @KanyeWest. Coming soon.

A video posted by adidas Originals (@adidasoriginals) on


 

#YEEZYBOOST 350 V2 by @KanyeWest features a Primeknit upper in three hues of yarn: Solar Red, Steeple Gray and Beluga.

A photo posted by adidas Originals (@adidasoriginals) onMajalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.