Sep 11, 2014 - 9

Lembar Fesyen

10 barisan nama kini bersedia pikul tanggunggjawab bawa nama Pereka Pilihan InTrend/UiTM ke aras neo! Siapa mereka? They are the class of 2012

lembar-fesyen.jpg
Zeed Jameel

Tidak gemar bersandarkan jemeki dan pilihan sarat, fokuskan pada manipulation fabrik biar kekal menawan, pereka punya flair bermain dengan warna terang. Jumpsuit halter dengan seam mengikut kun alur, potongan kaki lebih lebar bikin ia tidak throwback 80’s. Kemeja button down dengan drapping fabrik lembut dibahu padan sama Bermuda rona nude cuff samping. Dress malam slit tinggi ini ditemani jahitan gathers kain ombre rona pada bahagian bodice.

lembar-fesyen-1.jpg
Hadi Aizat

Bermain dengan ceraian hasil pvc dab fabrik kasar merah samara. Lipatan origami pada bahagian hadapan menambah effek dan spesial sebuah rekaan. Susunan manik sepanjang pembukaan beri feel novelty. Skirt mini kilat dan rantai dented emas gabugn sudah cukup.

Ceraian blouse sheer pleat bawah kolar dengan cuff dipadan skirt paras lutut faux fur. Tebuk dikolar baju sangat menawan.

lembar-fesyen-2.jpg
Noreen Hashim

Cobweb lace hitam dengan high cut slit cukup smoldering. Bahu baju ditambah pad biar lebih structured dan strong. Pereka pick the right choice memilih lining similar dengan rona kulit menambah misteri si penggaya.

 

Teks, konsep dan Penata Fesyen: Iqbaq v Azwan Mukhtaram
Pembantu penyelaras: Muzammin Muzlan
Fotografi: Razif Razali @ White Studio dibantu oleh Saiful Azwan
Solekan: Caryn Thum @ Diva Production menggunakan Tom Ford
Dandanan: Mei Choi
Model: Olga Khromova @ Andrews Models

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: