Apr 08, 2015 - 4

Masa Untuk Kumpul Duit Untuk Miliki Koleksi “Raya In The City” By FIZIWOO

Koleksi ini memaparkan kepesatan bandar dengan menggunakan warna yang berani dengan sedikit gabungan pastel


Satu koleksi yang diilhamkan oleh aura Kuala Lumpur dengan gabungan konsep rakyat Malaysia yang mengejar impian mereka dan merebut peluang tanpa had di bandar. Inspirasi utama koleksi memampatkan dengan pelbagai pemandangan, bunyi dan deria yang mewujudkan sinergi yang indah. "Raya in the City" menawarkan pelbagai gaya yang sempurna sesuai dengan masyarakat bandar yang berkembang maju dalam mewujudkan citarasa gaya mereka sendiri melalui penyesuaian sesuatu penampilan fesyen.
0I0A9086-(1).jpg0I0A9090.jpg0I0A9101.jpg0I0A9109.jpg0I0A9055.jpg0I0A9071.jpg
Koleksi ini memaparkan kepesatan bandar dengan menggunakan warna yang berani dengan sedikit gabungan pastel. Emerald Green, Royal Blue, Yellow Canary dan Fuchsia Pink digabungkan dengan warna-warna pastel, seperti: Salmon Pink, Peach dan Baby Blue untuk menghasilkan rekaan yang harmoni. Perkahwinan Kuala Lumpur lama dan baru dapat dilihat dalam cara yang berbeza di seluruh koleksi dengan penggunaan neoprena pada silhouettes tradisional. Transisi Kuala Lumpur digambarkan dengan pelbagai cara melalui koleksi ini dengan menggunakan neoprena pada silhouette tradisional.

Menggalakkan penerokaan gaya peribadi, koleksi ini terdiri daripada kombinasi perbezaan perincian. Trend terkenal Fiziwoo seperti peplum, ruffles, kekapis dan teknik manipulasi kain turut digunakan dalam koleksi ini. Potongan kekal minimalis dalam menyambut dan menekankan keanggunan gaya moden untuk sentuhan  Fiziwoo.
"Raya di City" oleh WOO/FIZIWOO bermula daripada RM400.00.

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: