Dec 11, 2018 - 171

AWAS! Salah Pilih Baju Dalam Punca Badan Jahanam — Ini RAHSIA Hidup Aktif & Seksi Pikat Suami

Buat wanita yang memcari pakaian dalam yang selesa — Sloggi komited untuk memberi keselesaan yang terbaik buat para wanita agar tiada batasan dalam melakukan pergerakan, biarkan pergerakan itu adalah rutin senaman yang ekstrem.

 

 

 

 

 

 

Jenama pakaian dalam SLOGGI tampil mengumumkan koleksi pakaian dalam istimewa khas untuk semua jenis aktiviti atletik dipanggil “Sloggi mOve”.

Istimewanya tentang produk ini, sloggi mOve bukan sahaja mementingkan keselesaan, namun koleksi ini direka mengikut jenis-jenis pergerakan dan tidak terhad terhadap jenis senaman tertentu.

 

 

 

 

 

 

Tiga Koleksi — FLOW, FLEX & FLY

Ketiga-tiga koleksi ini direka mengikut kesesuaian pemakai. Bagi rangkaian FLOW bisa menyerap peluh dan bau badan dengan baik menggunakan teknologi BIO HeatSol. Malah ia, sesuai untuk dipakai sebagai pakaian dalam harian.

 

Jadi tak perlulah kamu risau tentang penampilan diri kala melakukan pergerakan lasak hingga merembeskan ‘peluh jantan’ sekalipun!

 

 

 

 

 

 

Bagi rangkaian FLEX pula, ia memberikan fleksibiliti terbaik untuk kamu bergerak sepenuhnya tanpa berasa perit biar baju dalam dan seluar dalam yang dipakai melekat ketat pada kulit.

 

Buat wanita yang sering berasa rimas dengan cuaca panas hingga menyebabkan pakaian dalam yang dipakai basah lencun kerana peluh, boleh cuba rangkaian FLY. Menarik produk ini, ia mampu menstabilkan suhu badan yang bertindak balas dengan cuaca luar. Kamu pasti berasa segar sepanjang hari!

 

 

 

 

 

 

Wanita diluar sana yang mahukan baju dalam yang berjisim ringan dan cepat mengering, koleksi baju dalam daripada Sloggi mOve -FLOW, FLEX dan FLY  pilihan yang tepat. Tiada lagi masalah ketidakselesaan yang disebabkan baju dalam.

 

 

 

 

 

 

 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.