May 15, 2015 - 41

KIT KAT Rubies, Hadiah Istimewa Sempena Hari Ibu

Rangkaian terbaru coklat KIT KAT Rubies pasti menyempurnakan kemanisan hari-hari anda. Setiap permata coklat ini diadun dengan rasa kasih sayang daripada inti trufel coklat pekat,


sadcqwcq.jpg
Hi InTrenders! Raikan Hari Ibu 2015 dengan hadiah paling bermakna buat insan istimewa dalam hidup anda. Ayuh, dapatkan segera bungkusan merah dan mewah iaitu KIT KAT Rubies daripada Nestlé.
 
Rangkaian terbaru coklat KIT KAT Rubies pasti menyempurnakan kemanisan hari-hari anda. Setiap permata coklat ini diadun dengan rasa kasih sayang daripada inti trufel coklat pekat, bahagian tengah wafer yang rangup, dan kepingan-kepingan kacang hazel yang disalut dalam gilapan coklat susu yang halus.
 
Sebaik KIT KAT Rubies mencair di dalam mulut, ia pasti memberi kemanisan berganda yang mampu meninggalkan 1001 memori manis buat anda dan ibu tersayang. Ayuh, raikan Hari Ibu dengan berkongsi kecerian anda bersama Nestlé KIT KAT!
Ya, bersempena Hari Ibu ini, Nestlé KIT KAT menawarkan 50 kotak KIT KAT Rubies kepada anda yang bertuah dengan menghantarkan dedikasi berserta potret atau video anda bersama ibu tercinta.
Bagaimana anda mahu menyertainya? Ikuti langkah berikut:-
Langkah 1:
Ambil gambar ataupun video berdurasi 10 saat; rakamkan momen indah anda sedang menikmati Nestlé KIT KAT bersama ibu anda.
 
Langkah 2:
Muat naik di akaun Instagram dengan hashtag #KITKATRubies dan  #InTrendKITKATRubies.
 
Ya, 50 gambar yang paling kreatif akan memenangi hadiah. Pemenang akan diumumkan melalui notifikasi e-mel dan di page social media.
mpavilion-sasassss.jpg
* Peraduan tamat pada : 22 Mei 2015

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: