Nov 26, 2015 - 78

[TRENDING] 4FINGERS Crispy Chicken buka cawangan pertama di Kuala Lumpur

Tidak perlu lagi ke Singapura untuk menikmati 4 FINGERS Crispy Chicken. Berita baik!...

 Tidak perlu lagi ke Singapura untuk menikmati 4 FINGERS Crispy Chicken. Berita baik! Kini ia boleh dinikmati terus di pusat membeli-belah  Mid Valley, Kuala Lumpur. Ia adalah cawangan pertama 4FRINGERS yang bertapak di Malaysia.  Menurut CEO 4FINGERS Crispy Chicken , Mr Steen Puggaard restoran ini tidak diklasifikasikan sebagai restoran makanan segera kerana hidangannya dimasak panas-panas menggunakan bahan ramuan segar. Malah, pembukaannya tidak mengamalkan konsep francais demi menjaga kualiti setiap sajiannya.
Dalam tempoh tiga bulan sahaja, 4FRINGERS sudah membuka dua cawangan di Hurong Point dan Orchard Gateway, yang menjadikan tujuh cawangan di Singapura. Satu kerjayaan bermakana bagi syarikat yang bertapak di Singapura sejak pembukaan cawangan pertama di ION Orchard pada November 2009.
4FRINGERS menawarkan pelbagai menu lazat antaranya Crispy Wings, Chicken Drumsticks, Burger dan Sandwiches, Rice Boxes dan Salads. Selain ayam goreng, terdapat juga makanan laut serta hidangan sampingan seperti Skinny Kimchi Fries dan KimSlaw.   
Rebut peluang menjadi orang pertama menikmati 4FRINGERS Crispy Chicken, malah restoran ini mula dibuka untuk orang ramai berpada hari ini.

1.jpg3.jpg5.jpg6.jpg8.jpg4.jpg2.jpg

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.