Dec 16, 2015 - 20

[TRENDING] Gempar! Ada Apa Dengan Cinta 2 kembali menemui peminat Cinta dan Rangga

Masih ingat lagi dengan filem Indonesia, Ada Apa Dengan Cinta? Gandingan hebat Nicholas Saputra dan Dian Sastrowardoyo...

 aadc-1.jpg

Masih ingat lagi dengan filem Indonesia, Ada Apa Dengan Cinta? Gandingan hebat Nicholas Saputra dan Dian Sastrowardoyo yang mengangkat filem ini paling popular pada tahun 2002. Kini Ada Apa Dengan Cinta 2 kembali menemui peminat pada April 2016.  
Kesinambungan filem kedua AADC ini, masih menggekalkan watak Rangga dan Cinta sebagi watak utama. Kemunculan filem ini memberi rasa keterujaan orang ramai terutamanya peminat yang menonton Ada Apa Dengan Cinta yang pertama. Hasil karya Riri Reza ini bakal mengembalikan aura kisah cinta romatik diantara Rangga dan Cinta. Malah barisan pelakon lain masih dikekalkan dan ada juga beberapa pelakon baru yang akan muncul dalam filem ini.
Apakah konflik yang bakal mengekori perjalanan Rangga dan Cinta selepas ini? Apakah yang akan terjadi dengan kisah cinta mereka yang tergantung setelah Cinta ditinggalkan oleh Rangga pulang ke Amerika? Dan apakah kesinambungan kisah cinta mereka seterusnya dalam Ada Apa Dengan Cinta 2? Mari lihat sedikit sedutan Teaser terbaru Ada Apa Dengan Cinta 2.


 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik:  AADC2