Jan 20, 2017 - 940

#K-Drama: Kim Tae Hee Luahkan Perasannya Menerusi Surat selepas Berkahwin dengan Rain di Maljis Tertutup

Kim Tae Hee luahkan isi hatinya dengan menulis secupuk surat selepas melangsungkan perkahwinannya. Apakah isi kandugan surat tersebut?

 

Oleh: Athirah Zulkifli 

 

 

Kredit foto: soompi.com

 

 

Beberapa hari lalu, perkhabaran tarikh perkahiwann pelakon terkenal dari Korea Selatan Rain dan Kim Tae Hee mula heboh di media sosial. Malah, perkahwinan mereka akan berlangsung pada 19 Februari 2017, ternyata tarikh tersebut tidak sama sekali. 

 

 

Kredit foto: soompi.com

 

 

Semalam 19 Januari, telah berlangsungnya majlis perkahwinan mereka secara tertutup di sebuah gereja Catholic, Gahoe-dong Cathedral, Seoul. Pada majlis tersebut, hanya dihadiri ahli keluarga serta rakan-rakan selebriti seperti PSY, Park Jin Young, Ahn Sung Ki, Lee Honey, god’s Park Joon Hyung, Kim Tae Woo dan Yoon Kye Sang. Lebih kurang 100 tetamu yang hadir dalam majlis tersebut. 

 

 

 

 

Difahamkan, tetamu hanya dimaklumkan mengenai lokasi pernikahan kedua-duanya pada hari majlis berlangsung. Meskipun dikawal dengan ketat, beberapa keping gambar selebriti yang hadir ke majlis itu berjaya dirakamkan.

 

 

 

 

Pada majlis tersebut, Park Jin Young menghiburan pengantin dengan lagu “You’re the One.” Akhir majlis, Kim Tae Hee membaling bunga tangannya dan disambut oleh kawan baiknya, Lee Honey. 

 

Mereka berdua juga khabarnya tidak akan berbulan madu dalam masa terdekat kerana komitmen kerja. Dalam status Instagram, Rain meminta maaf kerana mengadakan perkahwinan secara persendirian dan menyatakan keputusan itu diambil kerana ‘keadaan semasa yang tidak stabil’.

 

 

 

Kredit foto: dramafever.com

 

 

Sebelum ini Rain ada menulis surat, terbaru isterinya Kim Tae Hee telah menulis sepucuk surat. Isi kandungan surat itu, Kim tae Hee mengucapakan terima kasih kepada semua yang telah menyokongnya dan mengucapakan tahniah atas perkahwinannya. Malah peminat juga gembira akan berita ini. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber artikel: soompi.com & beautifulnara

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.