Sep 14, 2016 - 283

Pelakon Filem “Pitch Perfect” Telah Melangsungkan Perkahwinan di Santa Ynez, California

Masih ingat lagi dengan filem ‘Pitch Perfect’ serta barisan pelakonnya? Jika ya, tahniah diucapkan kepada pelakon Anna Camp dan Skylar Astin’s telah berkahwin pada hujung minggu lepas.


OLEH: Athirah Zulkifli


Berita gembira buat peminat setia filem Pitch Perfect. Tahniah kepada Anna Camp (yang membawa watak Aubrey Posen dalam Pitch Perfect) telah melangsungkan perkahwinannya dengan pelakon Skylar Astin’s (yang memegang watak sebagai Jesse Swanson dalam filem Pitch Perfect). 

Sumber foto: Katie Shuler Photography        
 

Pasangan costars ‘Pitch Perfect’ mula bercinta sekitar Jun 2013 dan telah bertunang secara rasmi pada awal tahun ini. Majlis perkahwinan mereka berlangsung pada hujung minggu lepas di dalam satu majlis terbuka di Santa Ynez, California. 

Majlis tersebut, Anna Camp, 33 tampak cantik dengan menyarungkan gaun Reem Acra dan dipadankan dengan kasut tumit tinggi dari Vince Camuto serta dilengkapi dengan perhiasan dari Neil Lane Jewels. Manakala Skylar Astin’s, 28 memilih sut hitam dari Ermenegildo Zegna berserta sepatu hitam dari Aldo. Pasangan paling secocok! 

 


 

Majlis bertambah meriah dengan kehadiran barisan pelakon Pitch Perfect, turut hadir memeriahkan majlis antaranya Brittany Snow yang berkhidmat menjadi bridesmaid. Tidak ketinggalan juga, Elizabeth Banks and Rebel Wilson antara tetamu yang hadir, malah mereka turut berkongsi gambar bersama pengantin menerusi akaun Instagram mereka.
Ben Platt yang memegang watak sebagai rakan sebilik Skylar dalam Pitch Perfect, turut muncul menjadi groomsman. Tahniah buat Skylar Astin’s dan Anna Camp! Jom lihat foto sekitar di majlis perkahwinan pasangan ini. 

 

My beautiful roomie with a beautiful soul married his beautiful bride and it was perfect

A photo posted by Ben Platt (@bensplatt) on


 

Pitches representing x

A photo posted by Rebel Wilson (@rebelwilson) on


 

I had a lit sleepover.

A photo posted by Anna Camp Fan :) (@beautifulcampers) on 

Guess who's getting married today? HINT: it's not me x

A photo posted by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.