Nov 17, 2014 - 19

David Beckham Selebriti Lelaki Paling Banyak “Perfume”

Wangian dari label selebriti adalah satu promosi yang terbaik dalam jualan. Apa yang pasti wangian dari label selebriti ini juga mempengaruhi citarasa dan juga aura tersendiri.

5 Wangian selebriti lelaki yang perlu anda miliki 
Lelaki dan wangian juga tidak dapat di pisahkan. Sememangnya, wangian dari label selebriti adalah satu promosi yang terbaik dalam jualan. Apa yang pasti wangian dari label selebriti ini juga mempengaruhi citarasa dan juga aura tersendiri. InTrend senaraikan 5 yang terbaik di kalangan selebriti lelaki yang mendapat sambutan yang paling menggalakkan. 
one-direction-perfume-our-moment-130613.jpg
One Direction – One Moment 
kumpulan remaja popular ini tidak ketinggalan dalam menghasilkan produk wangian yang mendapat sambutan yang hangat di kalangan peminatnya serata dunia. Memilih rona pink’, kumpulan ini sajak dengan wangian ini kerana rata-rata peminta mereka di kalangan anak gadis yang idamkan personaliti ahli kumpulan yang comel dan muda remaja. 

David-Beckham-The-Essence-fragrance-for-men-2012-glamour-boys-inc-02.jpg
David Beckham 
Bukan satu, tetapi 4 rangkaian wangian yang di keluarkan oleh pemain bola sepak popular ini. Peminat yang bukan sahaja di kalangan lelaki malah wanita juga gemar dengan wangian sensual ini.  David Beckham.  Berkongsi minat dalam fesyen bersama isterinya. Kini, anaknya juga mula mengikut jejak langkah untuk mencipta nama di pentas lakonan. Boleh dikatakan koleksi ini adalah wajib ada pada setiap lelaki. 

I-AM-KING-FINAL-IMAGE-copy.jpg
Sean John
jangan hanya pandang rupa, mungkin packaging kelihatan biasa malah koleksi ini adalah satu wangian yang timeless. Pesona gaya lelaki sebenar di terapkan dengan wangian memikat khas buat anda yang inginkan kelainan serta wangian yang tidak terlaku keras malah masih ada pesonanya. 

justin_bieber_someday.jpg
Justin bieber
Bermula dengan karea nyanyian yang semakin memuncak.  Justin bieber bijak dalam memilih langkah untuk membuat sesuatu yang lain dari menyanyi. Wangian Bieber adalah kegilaan semua wanita. Wangian yang begitu hit’ dengan tagline Someday ini boleh dikatakan trending di laman social. 

adam-levine01.jpg
Adam Levine
siapa sangka selebriti ini miliki wangian sendiri. boleh di katakan genre muzik nya bukanlah target utama dalam memperkenalkan wangian mahupun barangan kosmetik. Malah Adam hadir dengan kelainan tampil gah dengan koleksi wangian tersendiri. Tertarik dengan rekaan botol persis bentuk microphone. Cool! 
 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: