Nov 18, 2014 - 10

SK-II Berwajah Baru

transformasikan rekaan klasik botol Facial Treatment Essence menjadi rekaan artistik. Beliau yang terkenal dengan penggunaan teknologi digital dalam karyanya, Huang telah menghasilkan rekabentuk flora pada setiap botol.

 Pada musim perayaan ini, SK-II meraikan sesuatu yang berkekalan – kulit cerah berseri untuk tahun-tahun mendatang – dengan kolaborasi artis yang mentransformasikan Facial Treatment Essence kepada wajah baru. Pati kecantikan yang  mengandungi lebih 90% PiteraTM kini dibotolkan dengan rekaan khas untuk melambangkan kecantikan  berkekalan. 
Limited-Edition-Facial-Treatment-Essence.jpg
Artis digital Taiwan, Po-Chih Huang – pemenang hadiah utama Taipei Arts Awards 2013 – telah menghasilkan rekaan khas untuk edisi terhad SK-II Facial Treatment Essence. Terkenal sebagai artis yang meningkat naik terutamanya selepas kejayaan beliau yang mewakili generasi muda artis di Taiwan, beliau telah mentransformasikan rekaan klasik botol Facial Treatment Essence menjadi rekaan artistik. Beliau yang terkenal dengan penggunaan teknologi digital dalam karyanya, Huang telah menghasilkan rekabentuk flora pada setiap botol. Rekaan ini diilhamkan daripada empat bunga – tulip, freesia, hydrangea dan cypress – untuk menghasilkan perwakilan simbol anugerah kecantikan  berkekalan.

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: