May 25, 2017 - 155

Alahai, ‘Sweet’ Betul Gaya Rambut Ini— Jom Cuba TIPS Mudah, Guna 5 Kuntum Mawar Dah Cukup

Mudahnya dandan rambut gaya ini. Hanya ikat ekor kuda, tak perlu teknik sukar atau yang pelik-pelik. Anda patut mencubanya.

 

 

 

 

 

 

 

KALAU kalian bakal mempelai masih memikirkan gaya dandanan tercantik dengan bajet murah untuk hari pertunangan nanti, kami sarankan anda cuba gaya ini.

 

Cipta Gaya Dandanan ‘Loose, Low Pony’

 

NASIHAT PAKAR DANDANAN InTrend:

Penampilan yang lembut dan ‘sweet’ boleh dicapai dengan gaya dandanan yang ‘simple’ seperti ini. Tapi pastikan gaya dandanan yang ‘sweet’ ini diiringi dengan tona solekan yang lembut dan manis-manis saja. Ia kurang sesuai dengan solekan yang tebal dan galak. 

 

 

 

 

 

LANGKAH-LANGKAHNYA:

Mempelai kelihatan manis berseri saat rambut ditarik ke belakang menjadi ikatan ekor kuda yang loose. Apabila anda mengikat rambut menjadi ikatan ekor kuda, biarkan ia berjuntai menutupi leher anda. 

 

Kemudian, anda bolehlah rias dengan kuntuman ros putih dan merah jambu, pasti beri kelainan. Hasilnya pasti cantik dan tampak manis sekali.

 

 

TIPS PENTING! 

Dandanan simple dengan kuntuman mawar lebih seksi jika disembur sedikit cologne rambut yang beraroma floral. Barulah rambut anda berbau harum. 

 

 

PRODUK YANG BOLEH ANDA GUNAKAN

 

1. Sexy Girl Hair Cologne

 

 

 

 

 

2. Kuntuman Mawar Segar 

 

 

 

 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.