Aug 17, 2016 - 534

Ini yang Akan Terjadi Pada Bibir Anda Jika Menggunakan Gincu Palsu!

Tahukah anda bahawa pemilihan gincu jenama palsu akan membuatkan bibir anda akan rosak dan terbentuknya kesan-kesan gelap di bahagian dalam bibir?


Wanita dan lipstik adalah satu perkara yang sukar untuk dipisahkan. Terlalu banyak jenama gincu yang hadir masa kini malah variasi warna buat ramai wanita rambang mata untuk memilih sehinggakan terpaksa membeli jenama palsu. Tahukah anda bahawa pemilihan gincu jenama palsu akan membuatkan bibir anda akan rosak dan terbentuknya kesan-kesan gelap di bahagian dalam bibir sehingga boleh memudaratkan kesihatan bibir.

 

TONTON VIDEO INI :


Menurut Dr. Gloria Novelita, SPKK, menggunakan gincu palsu akan menjadikan bibir anda timbul bintik merah, mengelupas, gatal, bengkak dan bersisik. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk miliki gincu yang mahal kerana kesan dan kualitinya terjamin untuk kesihatan bibir.


                                     

 KAJIAN DARI POSTING ini > Anda Pasti Terpegun Melihat Gadis ini Tunjukkan Solekan Tanpa Foundation

 

Membuktikan wanita Malaysia gemarkan Gincu berbanding alat solekan yang lain. Ternyata dengan olesan gincu dengan warna yang menawan mampu membuatkan wajah kita lebih berseri dan cantik. Jom sertai ujikaji berikut :


 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.