Jan 05, 2016 - 9

[PERADUAN] Menangi ! 20x Hamper Avialla Bernilai RM5,000 untuk anda!

AVIALLA - a professional skin care makeup yang menjanjikan hasil sempurna untuk anda...

Poster-450.jpg

AVIALLA
- a professional skin care makeup yang menjanjikan hasil sempurna untuk anda . Ia menyediakan kanvas kulit yang segar, sihat dan halus lalu menyerlahkan hasil solekan yang amat cantik lagi semula jadi! Apakah rahsianya? Rangkaian produk AVIALLA bebas daripada parabens , sulfat , pewarna sintetik , phthalates ,talc, partikel nano mahupun dimethicoe yang tidak baik untuk kulit .
Bukan sahaja melindungi sambil memulihara kulit , setiap alat solek AVIALLA dirumus formula solekan mineral yang amat semula jadi, bahkan mesra buat kulit . Ia tahan lama, hanya memerlukan rias semula paling minima , tidak komedogenik ( bermak sud tidak menyumbat liang pori-pori), berperisai UV untuk  menghindari kerosakan yang diakibatkan oleh selaran sinar matahari. Malah dengan ramuan zinc oxide, ia mengandungi unsur pemulih kulit yang melindungi kulit sepenuhnya daripada sebarang kesan rengsa .
AVIALLA menawarkan seleksi lengkap untuk anda , antaranya pembayang mata , pengilat bibir, bedak gebu, pemerah pipi, berus bibir dan mata , berus kabuki juga beg alat solek ! Ayuh, klik www.malswisse.com untuk informasi lanjut atau like facebook.com/malswisse untuk mendapatkan berita terkini AVIALLA.

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik:  Avialla