Nov 14, 2016 - 130305

Lihat! Hidup Mewah Anak Kembar Comel Eina Azman dijaga Rapi ‘Maid’ Peribadi

Fasa populariti bagi anak-anak comel selebriti ini juga bergerak selari dengan trend fesyen. InTrend tertarik dengan telatah comel anak kembar Eina Azman.

 

Oleh: Hakimi Tajul As'ari 

 

 

FASA populariti bagi anak-anak comel selebriti ini juga bergerak selari dengan trend fesyen. Selepas gelombang popular yang dibawa oleh Lara yang memiliki jutaan followers di Instagram membuka mata ramai bahawa nilai menjadi seorang anak kepada selebriti popular bukanlah mudah. Populariti ibu dan ayah sekaligus terpalit sama dengan telatah comel yang dimuat naik pada akaun Instagram yang dimiliki mereka. InTrend tertarik dengan telatah comel anak kembar Eina Azman di akaun rasmi mereka.  

 
>>>VIDEO: Anak kembar dijaga rapi pembantu setiap seorang<<<

 

 

 

Berikut adalah temu bual yang dipetik kembali ketika bersama mStar Online. Laporan menyatakan bahawa pelakon Datin Eina Azman memberitahu, dia tidak mampu untuk menguruskan anak kembarnya, Karl Kareef dan Arianna Aubrey tanpa bantuan pembantu rumah.

"Tugas itu terlalu berat tambahan pula mereka masih kecil dan saya perlukan pembantu untuk membantu saya menguruskan mereka."

 


>>>GAMBAR TELATAH COMEL ARIANNA AUBREY & KARL KAREEF<<<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


Topik:  general

  • ← Sebelum

    “Jangan Tinggalkan Minuman Anda, Jangan Guna Lif Seorang Diri, Kalau Tidak…”

  • Seterus →

    Prinsip Yasmin Hani Didik Anak: “Kenapa Kongkong Dia? Nyawanya dan Kehidupannya, Bukan Hak Kita. Dia HAK ALLAH”