Sep 14, 2016 - 279

Pelakon Filem “Pitch Perfect” Telah Melangsungkan Perkahwinan di Santa Ynez, California

Masih ingat lagi dengan filem ‘Pitch Perfect’ serta barisan pelakonnya? Jika ya, tahniah diucapkan kepada pelakon Anna Camp dan Skylar Astin’s telah berkahwin pada hujung minggu lepas.


OLEH: Athirah Zulkifli


Berita gembira buat peminat setia filem Pitch Perfect. Tahniah kepada (yang membawa watak Aubrey Posen dalam Pitch Perfect) telah melangsungkan perkahwinannya dengan pelakon (yang memegang watak sebagai Jesse Swanson dalam filem Pitch Perfect). 

Sumber foto: Katie Shuler Photography        
 

Pasangan costars ‘Pitch Perfect’ mula bercinta sekitar Jun 2013 dan telah bertunang secara rasmi pada awal tahun ini. Majlis perkahwinan mereka berlangsung pada hujung minggu lepas di dalam satu majlis terbuka di Santa Ynez, California. 

Majlis tersebut, Anna Camp, 33 tampak cantik dengan menyarungkan gaun Reem Acra dan dipadankan dengan kasut tumit tinggi dari Vince Camuto serta dilengkapi dengan perhiasan dari Neil Lane Jewels. Manakala Skylar Astin’s, 28 memilih sut hitam dari Ermenegildo Zegna berserta sepatu hitam dari Aldo. Pasangan paling secocok! 

 


 

Majlis bertambah meriah dengan kehadiran barisan pelakon Pitch Perfect, turut hadir memeriahkan majlis antaranya yang berkhidmat menjadi bridesmaid. Tidak ketinggalan juga, and antara tetamu yang hadir, malah mereka turut berkongsi gambar bersama pengantin menerusi akaun Instagram mereka.
yang memegang watak sebagai rakan sebilik Skylar dalam Pitch Perfect, turut muncul menjadi groomsman. Tahniah buat Skylar Astin’s dan Anna Camp! Jom lihat foto sekitar di majlis perkahwinan pasangan ini. 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


  • ← Sebelum

    Foto Sekitar Pernikahan Nazim Othman Dan Bella Dally yang Buat Anda Teruja Melihatnya!

  • Seterus →

    Apa Komen Peminat di Facebook Mengenai Perkahwinan Saharul Ridzwan dan Deena Emir?