Aug 14, 2018 - 2955

SIAPAKAH YANG BAKAL BERGELAR GADIS FLAVETTES GLOWING STAR? UNDIAN ANDA MENENTUKANNYA…

Pencarian Flavettes Glowing Star yang bermula pada 25 Jun 2018 mendapat sambutan menggalakkan daripada barisan gadis-gadis yang cukup berkeyakinan untuk menang!

 

 

 

 

 

 

 

Pencarian Flavettes Glowing Star yang bermula pada 25 Jun 2018 mendapat sambutan menggalakkan daripada barisan gadis-gadis yang cukup berkeyakinan untuk menang!

 

Itu sudah pasti, malah sejajar dengan objektif Flavettes dalam menganjurkan pencarian bintang ini sebagai salah satu langkah untuk menyerlahkan keyakinan dan potensi diri kerana kecantikan bukan terlihat sekadar di luaran sahaja.

 

Namun tahukah anda, keyakinan diri sahaja tidak cukup untuk anda menyerlahkan diri bagaikan seorang bintang? Ya, kerana aspirasi kejelitaan semula jadi merangkumi pelbagai aspek antaranya karisma, sifat yakin diri, tubuh yang sihat serta penampilan yang berseri.

 

Justeru, bagaimana anda mahu memiliki semua ciri-ciri tersebut sekali gus dapat menyerlahkan kecantikan dari dalam? Jika itu yang anda mahu, ayuh dapatkan manfaat terbaik daripada Flavettes Effervescent Glow mulai hari ini!

 

Kerana Flavettes Effervescent Glow baharu membantu menyerlahkan kejelitaan anda dengan rumusan yang sihat mengandungi Glutathione, Vitamin C dan Vitamin E. Agen antioksidan yang terkandung di dalamnya sangat efisien menentang tindakan radikal bebas, sekali gus membaiki sel-sel kulit serta mencerahkan kulit dari dalam.

 

Maka langkah bijak yang perlu anda buat untuk merealisasikan impian bergelar seorang bintang yang dapat menyerlahkan kecantikan dalaman serta berkeyakinan adalah dengan mengamalkan pengambilan Flavettes Effervescent Glow secara konsisten.

 

Anda boleh menikmati khasiat Flavettes Effervescent Glow pada bila-bila masa serta di mana anda berada. Caranya sangat mudah, larutkannya ke dalam segelas air pada suhu bilik kemudian minum.

 

Dan yakinlah usaha anda yang dilakukan secara berterusan ini dapat menggilap dan menyerlahkan ‘inner beauty’ yang selama ini terpendam.

 

 

 

Siapa Gadis Pilihan Anda?

Kini masa untuk mengundi ya InTrenders! Setelah disaring daripada ratusan pencalonan yang diterima, inilah barisan gadis-gadis yang bertuah terpilih dalam kelompok 20 Finalis Flavettes Glowing Star:

 

 

1. Norfaradilla Halim

 

 

 

 

 

 

2. Fazreena Aziz

 

 

 

 

 

 

3. Nurin Jazlina Mohd Azmi

 

 

 

 

 

 

4. Che Norashikin Ahmad Azmi

 

 

 

 

 

 

5. Nur Adlina Abu Bakar

 

 

 

 

 

 

6. Asfika Mohamad

 

 

 

 

 

 

7. Noor Izwani Mohd Salim

 

 

 

 

 

 

8. Nurul Raidah Md Razali

 

 

 

 

 

 

9. Siti Nurakidah Mohd Hanafi

 

 

 

 

 

 

10. Norfaizah Daud

 

 

 

 

 

 

11. Noor Fatin Noordin

 

 

 

 

 

 

12. Nur Lubna Talib

 

 

 

 

 

 

13. Nurul Ayuni Asyiqin Haris

 

 

 

 

 

 

14. Sakinah Ismail

 

 

 

 

 

 

15. Nurzuhaili Zulkifli

 

 

 

 

 

 

16. Siti Aishah Abdul Aziz

 

 

 

 

 

 

17. Damia Ahmad Shuhaimi

 

 

 

 

 

 

18. Syarifah Nor Aida Syed Omar

 

 

 

 

 

 

19. Kikoline Tawas

 

 

 

 

 

 

20. Nurul Afiqah Abd Talib

 

 

 

 

 

Daripada 20 nama tersenarai, masing-masing memiliki keistimewaan tersendiri. Ada yang peramah, berkeyakinan, tidak lokek senyuman dan pandai membawa diri. Nah, sekarang tugas anda untuk memilih siapakah yang layak untuk bergelar Gadis Flavettes Glowing Star!

 

Proses pengundian akan berlangsung pada 13 – 24 Ogos 2018, dan LIMA FINALIS dipilih berdasarkan jumlah undian tertinggi. Jadi, apa tunggu lagi? Undi sekarang! http://www.gempak.com/flavettesglowingstar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


  • ← Sebelum

    Dayang Nurfaizah, De Fam, Marsha & Hael Husaini — Bakal Beraksi di Malam Anugerah #InTrendGala2017

  • Seterus →

    Che Norashikin Azmi dinobatkan Sebagai Gadis ‘FLAVETTES GLOWING STAR’