Jan 26, 2015 - 902

Cepat Kurus Dengan Buah Pisang

snya mencari jalan muda untuk kurus. Pelbagai cara yang di gunakan malah masih tidak menemui jalan penyelesaian. Tahukah anda bahawa Buah pisang adalah makanan yang berserat mengandungi pelbagai khasiat mampu membantu diet anda dengan lebih lancar

Banana.jpg
Ramai wanita khususnya mencari jalan muda untuk kurus. Pelbagai cara yang di gunakan malah masih tidak menemui jalan penyelesaian. Tahukah anda bahawa Buah pisang adalah makanan yang berserat mengandungi pelbagai khasiat mampu membantu diet anda dengan lebih lancar 
Diet pisang merupakan diet yang sangat cepat dan merupakan diet rendah kalori oleh karena itu tidak boleh dilakukan dalam jangka waktu yang panjang. Dengan melakukan diet pisang akan mempercepat anda untuk menghidangkan lemak tubuh.
h12529-4-fcf5.jpg
PAGI 
PISANG +SEKEPING ROTI +SUSU
Bagi menyelamatkan perut anda dari mengalami gastrik. Isi perut anda dengan sedikit sarapan bagi memudahkan proses penghadaman awal. Menu ini juga sesuai bagi mereka yang bekerja menggunakan tenaga. Dengan pengambilan yang konsisten akan mengekalkan tenaga anda lebih lama.  
 
TENGAH HARI 
PISANG + SUP SAYUR + AYAM 
Fasa tengah hari pula, anda perlukan sesuatu yang berat untuk menampung tenaga anda. tidak perlu terlalu banyak serat. Bagi pengambilan pisang dan sayur adalah satu kombinasi yang sangat sesuai. Malah ambil sedikit ayam memberikan sedikit lemak dan karbohidrat. 
 
MALAM 
PISANG + TELUR REBUS 
Apabila malam pula, anda tidak memerlukan makanan yang berat. Cukup sekadar telur dan juga telur rebus. Ini penting memastikan anda lebih lena untuk tidur. Tetapi jangan bimbang, kerana pisang berfungsi untuk penghadaman yang lebih bagus untuk usus anda. 
Selamat mencuba. 
 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


Topik:

  • ← Sebelum

    5 Makanan Tidak Baik Untuk Kesihatan Seksual

  • Seterus →

    Cepat Kurus Dengan Buah Pisang