Nov 13, 2017 - 6632

Mungkinkah Anda Wajah NATASHA SKINCARE MALAYSIA, Sebaris Dutanya SHARIFAH SAKINAH? Jom #IAMNATASHA Sekarang!

Kehangatan pencarian 3 wanita istimewa untuk diangkat sebagai personaliti NATASHA SKINCARE MALAYSIA sudah pun bermula! Peluang ini terbuka kepada kalian, jadi ayuh, sertai sekarang!

 

 


 

 

WANITA yang cantik adalah mereka yang yakin dengan kelebihan bakat, keunikan personaliti dan bangga dengan pesona raut wajah tersendiri yang mereka miliki. Serlahkan kelebihan dirimu dengan NATASHA SKINCARE MALAYSIA – memberikan definisi sebenar erti kulit yang cantik. Di NATASHA BEAUTY & WELLNESS kami percaya bahawa kulit yang cantik adalah kulit yang sihat.  

 

Setiap individu memiliki pelbagai jenis kulit serta memerlukan rejim penjagaan wajah yang khusus, oleh itu di NATASHA BEAUTY & WELLNESS memahami kehendak anda dan menzahirkan ia didalam pelbagai jenis rawatan kecantikan dan produk penjagaan wajah untuk melengkapkan keperluan khusus kulit wajah anda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NATASHA BEAUTY & WELLNESS Kini Lebarkan Sayapkan di Malaysia 

Mula diperkenalkan pada tahun 1999, jenama nombor 1 pusat rawatan kecantikan dan produk penjagaan wajah Indonesia ini kini melebarkan sayapnya dengan pembukaan NATASHA BEAUTY & WELLNESS – Cawangan yang pertama di Malaysia.

 

NATASHA BEAUTY & WELLNESS menawarkan pelbagai jenis rawatan kecantikan dan produk untuk kulit, rambut dan juga badan seperti rawatan wajah NATASHA Micro Oxygen Facial dan NATASHA HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), rawatan rambut Botanical Hair Mesotheraphy, Platelet Rich Plasma (PRP) Hair dan rawatan spa Queen’s Treatment serta Ritual Trditional Lulur. Rangkaian produk NATASHA dihasilkan daripada bahan-bahan botani yang berkualiti tinggi dan diperakui.

 

 

 

 

Tiga Wanita Istimewa Sedang diburu, Andakah #IAMNATASHA yang dicari-cari?

Bersempena dengan itu, NATASHA melancarkan peraduan #IAMNATASHA – Sebuah peraduan yang dianjurkan untuk memperkasa wanita mengenai kepentingan menjaga kesihatan kulit wajah. Seramai 3 orang wanita akan dipilih sebagai personaliti NATASHA SKINCARE MALAYSIA bersama Sharifah Sakinah, Duta NATASHA SKINCARE MALAYSIA untuk berkongsi mesej tentang pentingnya menjaga kesihatan kulit dengan wanita Malaysia yang lain.

 

Ini Ganjaran yang Menanti, Memang Berbaloi!

Para pemenang peraduan #IAMNATASHA akan memenangi kontrak sebagai personaliti NATASHA SKINCARE MALAYSIA selama 1 tahun (12 bulan) seperti:

1. Dipaparkan dalam majalah, aset digital dan aset media sosial Facebook dan Instagram Natasha
2. 1 tahun rawatan wajah asas dan rawatan ‘botanical peeling” secara percuma
3. 1 tahun bekalan rangkaian produk asas Natasha Skincare

*Hanya boleh digunakan sekali sebulan bagi tempoh setahun

 

Berikut Adalah Cara-cara Penyertaan

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Sertailah peraduan #IAMNATASHA seperti langkah dan syarat penyertaan yang berikut:

1. “Follow” laman Instagram rasmi Natasha Skincare Malaysia dan muat naik  sekeping foto anda tanpa sebarang solekan
2. Nyatakan di ruangan kapsyen foto anda mengapa anda layak dipilih sebagai personaliti #IAMNATASHA
3. Tag dan seorang teman anda bersama tanda pagar #iamnatasha
4. Peraduan ini akan diadakan bermula dari 23 Oktober – 30 November 2017 
5. Seramai 3 orang peserta akan dipilih sebagai personaliti #IAMNATASHA

 

 

Terma & Syarat #IAMNATASHA

1. Peraduan #IamNatasha (“peraduan”) dianjurkan oleh: Natasha Skincare Malaysia (“penganjur”).

2. Peraduan ini terbuka kepada semua wanita Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas pada 1 Januari 2017 dengan Mykad yang sah, kecuali kakitangan dan ahli keluarga terdekat pihak penganjur dan ahli gabungan, agensi pengiklanan/perhubungan awam, vendor percetakan yang dipilih dan penyedia teknologi digital atau pembekal lain.

3. Peraduan ini akan diadakan dari 23 Oktober sehingga 30 November, 2017. Penyertaan hendaklah disiarkan di akaun Instagram peribadi peserta.

4. Penyertaan akan diterima dari 7 pagi 23 Oktober, 2017 hingga 11:59 malam pada 30 November, 2017. Penyertaan selepas tarikh akhir penyerahan / selepas 11:59 malam tidak akan dipertimbangkan.

5. Sebarang penyertaan yang dihantar oleh peserta melalui sebarang cara lain tidak akan dianggap sah.

6. Peserta hanya dibenarkan satu (1) kemasukan. Sekiranya terdapat beberapa penyertaan, hanya penyerahan terkini akan dipertimbangkan untuk peraduan ini.

7. Peserta tidak dibenarkan menggunakan lebih dari satu (1) akaun Instagram untuk menghantar penyertaan mereka.

8. Jika mana-mana penyertaan didapati mempunyai bahasa yang kasar atau tidak senonoh, atau percubaan untuk menyerang integriti, keperibadian mana-mana individu atau entiti atau di mana terdapat percubaan untuk mengganggu mana-mana individu atau entiti atau melakukan / mempunyai apa-apa yang pada pandangan kami adalah merendahkan atau menghina, penyertaan sedemikian hendaklah ditolak dari peraduan.

9. Dengan menyertai pertandingan ini, semua peserta bersetuju untuk mengambil bahagian dalam publisiti atas permintaan penganjur. Peserta bersetuju bahawa penganjur (atau mana-mana pihak ketiga yang dinamakan oleh penganjur) boleh mengikut budi bicara mutlaknya menggunakan nama peserta, imej, rakaman video yang berkaitan mereka dan ulasan yang berkaitan dengan #IamNatasha dan pengalaman mereka semasa peraduan untuk promosi, pemasaran masa depan dan tujuan publisiti di mana-mana media tanpa notis dan tanpa apa-apa bayaran yang dibayar.

 

CARA PENYERTAAN

A.     Peserta harus terlebih dahulu mengikuti akaun Instagram Natasha Skincare Malaysia ()

B.     Peserta perlu memuat naik swafoto tanpa solekan dalam akaun Instagram peribadinya.

C.     Peserta perlu menggunakan hashtag #IamNatasha

D.     Meletakkan tag pada rakan anda adalah pilihan, tetapi sangat digalakkan

E.     Peserta mesti menetapkan akaun mereka kepada 'Awam'

 

HADIAH-HADIAH

3 x Hadiah Utama:

1. Dipaparkan dalam majalah, aset digital dan aset media social Facebook dan Instagram Natasha
2. Rawatan muka asas selama 1 tahun dan rawatan pengupasan botani percuma * 
3. Bekalan produk asas Natasha Skincare Malaysia selama 1 tahun

* Hanya boleh digunakan sekali sebulan bagi tempoh setahun

 

 

MENENTUKAN PEMENANG

A)    Swafoto yang paling kreatif, inovatif / menarik yang memenuhi kriteria yang dinyatakan dalam seksyen (8), sebagaimana yang dinilai oleh panel hakim dalaman pihak penganjur akan menentukan pemenang.

B)    Tiga (3) finalis akan dipilih selepas akhir peraduan. Semua finalis dan pemenang akan dimaklumkan melalui mesej langsung ke akaun Instagram peribadi mereka sebelum diumumkan di akaun Instagram penganjur.

C)    Sekiranya pemenang dan / atau finalis gagal menjawab pemberitahuan dalam tempoh 72 jam, hadiah akan dilucutkan dan diberikan kepada pemenang dan / atau finalis yang berikutnya.

D)    PENGUMUMAN PEMENANG: Pemenang akan diisytiharkan pada akaun Instagram Natasha Skincare Malaysia. Hadiah Utama akan mempunyai tiga (3) pemenang.

E)    Semua keputusan yang berkaitan dengan pemenang akhir akan semata-mata bergantung kepada penganjur dan kebijaksanaannya.

F)    Penganjur boleh menggunakan alamat e-mel peserta atau maklumat hubungan lain untuk kemas kini e-mel Natasha Skincare Malaysia, jika ada. Penganjur tidak akan memberikan maklumat ini kepada mana-mana pihak ketiga.

G)    Tiada pembelian atau pembayaran apa-apa jenis yang perlu untuk menyertai atau memenangi peraduan ini. Pembelian tidak akan meningkatkan peluang anda untuk menang.

H)    Terma dan syarat mungkin dikenakan. Perbelanjaan insiden dan semua kos dan perbelanjaan lain yang tidak disenaraikan secara khusus sebagai sebahagian daripada hadiah dalam peraturan rasmi ini dan yang mungkin berkaitan dengan penghargaan, penerimaan, penerimaan dan penggunaan semua atau mana-mana bahagian hadiah yang diberikan adalah semata-mata tanggungjawab pemenang hadiah masing-masing.

I)    Keterbatasan tambahan: Hadiah tidak boleh dipindah milik. Tiada penggantian atau hadiah wang tunai setara. Penganjur dan ibu bapa, syarikat sekutu dan syarikat subsidiari, ejen dan wakil masing-masing tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kesilapan manusia, kerosakan teknikal, penghantaran data yang hilang atau tertangguh, peninggalan, gangguan, penghapusan, kegagalan garis atau kerosakan pada sebarang rangkaian telefon, peralatan komputer atau perisian, ketidakupayaan untuk mengakses mana-mana laman web atau perkhidmatan dalam talian atau apa-apa kesilapan lain, manusia atau sebaliknya.

J)    Hadiah tertakluk kepada ketersediaan. Sekiranya berlaku keadaan yang tidak dijangka, pihak penganjur berhak:

untuk menggantikan hadiah alternatif bernilai setara atau lebih besar dan

dalam keadaan luar biasa untuk meminda atau merampas promosi tanpa notis.

K)    Dengan memasuki pertandingan, peserta bersetuju dengan semua terma dan syarat.

L)    Penganjur mempunyai hak untuk menukar peraturan peraduan tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

M)    Gratifikasi tidak tertakluk kepada pertukaran atau penggantian atau boleh ditebus dengan wang tunai atau jenis.

 

 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


  • ← Sebelum

    Ratusan Mekap Ini Pasti Buat Anda Mahu Serbu Butik Etude House SEKARANG JUGA! — Anda Kena Lihat, Baru Percaya

  • Seterus →

    Jenama ‘Skincare’ No. 1 di Indonesia, NATASHA Kini Menjengah Malaysia — Anda Mesti Mencubanya!