Mar 10, 2015 - 214

Zizie Ezette, Rozita Che Wan & Amyra Rosli Kongsi Makna Cantik

InTrend juga mahu memahami apa yang membuatkan seseorang individu itu tampak hebat pada usia paling bermakna...

 

 

Tiga nama kami mahukan untuk wakili kisah-kisah wanita cantik dan sekiranya it takes guts to be a beautiful women, do men find it appealing mahupun takut untuk mulakan langkah pertama dalam perkenalan. InTrend juga mahu memahami apa yang membuatkan seseorang individu itu tampak hebat pada usia paling bermakna.


 ewfwddw32.jpg
 
 

Zizie Izette
Mrs Bung Mokhtar – Zizie Izette is our “Controversial Thirties”. Gelaran Datin Zizie 'ditolak' ke sisi, dia tidak perlu atau mahukan gelaran yang itu, percaya atau tidak, it is all about love. Kala usia sebegini, wanita sudah mula memperlahankan tindak-tanduk daripada mencuba segalanya dan beri pengkhususan pada yang penting
 
 

Amyra Rosli
Ya, waktu usia 20-an apabila semuanya masih anjal, baru dan dalam episod trial and error, bibir bergerak mungil mengikut bunyian lagu serba segar dan keseronokan jadi cita dan cinta gadis pada usia begini. Amyra Rosli kami rungkaikan sebagai “The Roaring Twenties”. Dia hadir dalam industri hiburan dengan pakej yang lengkap. Berwajah menggiurkan secara semula jadi, personaliti nan manis dan tubuh genit, untung sekali punya sepasang kaki yang terbentuk cantik.
 
 

Rozita Che Wan
Dan terakhir mewakili carta sebagai “The Smashing Fourties” adalah Rozita Che Wan. Soalkan saja kepada lelaki muda mahupun berusia, jika diberi peluang untuk keluar berpacar sama siapa, kami bisa bilang 80 peratus pasti menamakan wanita ini. Rata-rata wanita alaf ini pada usia 40 masih ramai jadi
dambaan. As a new mom (again) Rozita lebih berhati-hati sama pemakanan dan penjagaan diri, apatah lagi dia masih lagi menyusu badan.
 

 
Foto: Gerald Goh.
Arahan Seni: Azni Abu.
Penata Gaya: Iqbaq V Azwan.
Penyelaras: Faiz Mohamad, Afiza Kamarulzaman dan Huda Hussain.
Solekan: KF Bong dibantu Eldoras dan Fendi Sani.
Dandanan: David Shaw dan Bibian L.

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


Topik:

  • ← Sebelum

    Cuaca Panas Ekstrem Malaysia, Jom Jaga Kulit Anda!

  • Seterus →

    Aida Jebat, Terlalu Sibuk Sehingga Tiada Masa Membelek Wajah