Sep 02, 2014 - 137

Virtual Chic! - Sazzy, Aishah, Hanis & Kilafairy

Satu yang buat serasi antara mereka berempat adalah the influence dan nama yang dipinjamkan dari arena hiburan membawa ke dunia fesyen… Juga vice versa.

virtue_chick_big.jpg

Satu yang buat serasi antara mereka berempat adalah the influence dan nama yang dipinjamkan dari arena hiburan membawa ke dunia fesyen… Juga vice versa. 

virtue_chick1_big.jpg

Hey! Apa kaitan mereka berempat, where’s the story? Soal Afiza selepas kami nyatakan pilihan berempat ini. Oh! Mungkin ramai yang juga punya persoalan yang sama, Kilafairy, Sazzy Falak dan Aishah Sinclair punya that certain something yang sentiasa menangkan fesyen dan taste. Tampil di red carpet, industry events dan seringkali jadi jemputan-jemputan fesyen, kini mereka lahirkan hasilan produk yang boleh dibawa dari dunia hiburan, ke fesyen hingga the hottest and latest way to sell your products; online. With the help of their name dan juga kredibiliti, bisa bantu jual produk mahuan. Sazzy Falak dengan SF By Sazzy Falak, Bhumi Batik oleh Aishah Sinclair dan Rack oleh Kilafairy.

Ops! Namun who’s the other girl? Hanis Zalikha punya kisah yang sama cuma it starts the other way around. Jika Sazzy, Aishah dan Kilafairy bermula dari dunia hiburan membawa ke fesyen alam maya, Hanis Zalikha pula menempa nama lebih kuat dialam cyber, as the IT girl dunia blog, kepada most searched women in Google (mengalahkan Dato Siti Nurhaliza) dan kunjungan pembaca ke blog peribadinya mencecah ratusan ribu. Kini mula berjinak-jinak ke dunia hiburan. 

 

Teks dan penata fesyen: Iqbaq V Azwan Mukhtaram

Penata kecantikan: Afiza Kamarulzaman

Pembantu penyelaras: Muzammin Muzlan

Penasihat: Norashikin Habibur Rahman dan Rosie Haslinda Nasir

Penata Seni: Jason Kang

Fotografi: Marcus Wong @ Lensworks Studio dibantu oleh Sean Ng

Solekan: Najeeb Azami menggunakan Cle De Peau dan Bong Kian Fong

Dandanan: David Shaw dan Bibian Leong

 

 

Majalah Intrend! , ikuti kami di and .


  • Seterus →

    Virtual Chic! - Sazzy, Aishah, Hanis & Kilafairy