Jul 05, 2019 - 17

Mengapa Anda Perlu Merasai Dua Perisa Aiskrim Terbaru Häagen-Dazs – Ini Sebabnya…

Khas buat peminat aiskrim, Häagen-Dazs memperkenalkan dua perisa terbaru, pastinya membuat anda teruja apabila merasainya.

 

 

 

HD 1

 

 

 

MUSIM panas terik ini, pastinya anda mahu makan makanan yang sejuk. Apa kata anda cuba dua perisa menyegarkan daripada Häagen-Dazs, kerana tiada yang lebih menyamankan daripada menikmati satu scoop aiskrim yang lazat!

 

Häagen-Dazs memperkenalkan dua perisa baharu, iaitu Kiwi & Mango Frozen Yogurt Ice Cream dan Strawberry Frozen Yogurt Ice Cream.

 

Perisa ini dibuat daripada aiskrim yoghurt yang lazat serta 100% krim dan susu sebenar yang menghasilkan kontras yang menyegarkan.

 

Diaduankan dengan buah-buahan segar, ia pasti akan membangkitkan deria anda dan menghasilkan detik-detik penuh kegembiraan!

 

 

HD 2

 

 

Kiwi & Mango Frozen Yogurt Ice Cream

Rasa masam buah Kiwi Hayward dipadankan dengan kemanisan buah mangga Totapuri dengan yoghurt beku yang sangat menyegarkan untuk mengejutkan deria anda pada musim panas.

 

 

 

 

HD 3

 

 

Strawberry Frozen Yogurt Ice Cream

Rasa adunan yoghurt masam yang menyegarkan dengan buah strawberi yang dipetik segar dan dimaniskan untuk merasai keceriaan musim panas.

 

 

 

Menarik Tentang Häagen-Dazs Cool Wheels

Menariknya, Häagen-Dazs menjemput warga Malaysia untuk mengunjungi "Häagen-Dazs Cool Wheels" yang akan berada di Kawasan Lembah Klang bermula dari hari Isnin, 24 Jun 2019 hingga Ahad, 7 Julai 2019.

 

 

HD 4

 

 

Häagen-Dazs Cool Wheels direka untuk keseronokkan, dan dilengkapi tembok foto roda ferris dan pit buih, iaitu tempat yang sempurna untuk semua orang merakamkan detik-detik musim panas mereka. Jadi, tunggu apa lagi? Tandakan kalendar anda dan sertai kami di acara sambutan musim panas ini!

 

Anda boleh memperolehi jadual dan lokasi untuk parti di:

  • 05 Jul @ Plaza Mont Kiara (11am-6pm)
  • 06 Jul @ Sunway Putra, Main Entrance (12pm-10pm)
  • 07 Jul @ Sunway Velocity, GF Jalan Peel Entrance (12pm-10pm)

 

 

 

HD 5

 

 

Untuk maklumat lanjut, berhubunglah dengan Häagen-Dazs melalui laman Facebook (www.facebook.com/haagendazsmalaysia) atau Instagram @haagendazsmy.

#NothingCanBeCooler #HaagenDazsMY #HDandMe

Untuk maklumat lanjut mengenai jenama ini, sila layari www.haagendazs.com.my

 

 

HD 6

 

 

 

HD 7

 

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.