Oct 31, 2014 - 103

Linda Onn, Bercakap Dengan Cermin

Masa zaman anak dara dulu risau juga, kalau kahwin nanti macam mana suami tengok muka kita pagi-pagi? Tapi kalau kita yakin pada diri, selalu positif, insya-Allah

Teks : Afiza Kamarulzaman
Foto: Nizam Basri
Solekan & Dandanan: Fendi Sani
Pakaian: Mimpikita
Aksesori : Shoeshoeshoes
Arahan Seni :  Azni Akma Abu & Bei

sdvwecfwevwe.jpg
Di manakah letaknya aset utama Linda yang mungkin selalu menjadi pujian suami atau peminat?
Alamak, apa ye? (ketawa). Dulu pernah menang Anugerah Bibir Seksi (anjuran sebuah majalah hiburan), betul ke seksi, entahlah! Jujurnya, ramai yang suka dengan suara Linda. Dah katanya penyampai radio, kan?

Bagaimana Linda kelihatan sebaik bangun pagi? Adakah Linda hargai kecantikan wajah ketika itu?
Ya! Masa zaman anak dara dulu risau juga, kalau kahwin nanti macam mana suami tengok muka kita pagi-pagi? Tapi kalau kita yakin pada diri, selalu positif, insya-Allah apa yang ada dalam diri kita akan terpancar di wajah. Takkanlah tengah tidur pun nak maintain cun dengan bermekap dan blow rambut bagai (ketawa). Jadi, apa yang Linda buat, sebaik bangun pagi, Linda tengok ke cermin dan puji diri sendiri sambil tersenyum. Ini juga amalan yang boleh menceriakan hari kita.
 
Dapatkan Majalah InTrend Edisi November Di pasaran untuk cerita kecantikan bersama Linda Onn

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: