Jun 20, 2015 - 1

PERADUAN Menangi! Hamper Smashbox Bernilai Rm152 Setiap Satu

Primer Water ini bebas silikon, alkohol dan minyak , tetapi ia dimewahkan dengan elek trolit yang ber tindak membangunkan kulit dan mengembalikan kelembapan

Smashbox-Cosmetics.jpg
SMASH BOX PHOTO FINISH PRIMER WATER

Pada tahun 2000, jurugambar yang juga pengasas Smashbox Cosmetics iaitu Davis Factor telah mencipta Photo Finish Foundation Primer yang dianggap sebagai produk ikon kerana ia berperanan membantu solekan kelihatan sempurna , tahan lama dan menyamarkan cela ketika sesi fotografi. Ya, selepas 15 tahun kejayaan dicipta , kali ini beliau melahirkan satu lagi produk ikon iaitu Smashbox Photo Finish Primer Water.

Inilah semburan berkabut yang paling ditunggu-tunggu – kerana tek sturnya selembut sutera , paling ringan, paling tulen dan paling menyegarkan kulit anda . Ia menjanjikan manfaat penghidratan dan keserian kulit hanya dalam satu semburan! Istimewanya , Primer Water ini bebas silikon, alkohol dan minyak , tetapi ia dimewahkan dengan elek trolit yang ber tindak membangunkan kulit dan mengembalikan kelembapan – ia umpama minuman tenaga ‘super charged ’ untuk kulit anda! Ketika proses pengeluaran, air ini melalui medan tenaga positif yang membuatkan ia menyerap ke dalam kulit dengan ser ta-mer ta sekali gus menjanjikan penghidratan berkekalan . Apabila kulit terhidrat maka solekan akan kelihatan jauh lebih baik . Ayuh, cuba Smashbox Photo Finish Primer Water hari ini!

Majalah Intrend! Facebook, ikuti kami di Twitter and Instagram.


Topik: